Već posedujete korisnički nalog?

Prijavite se sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom
(Vaš Web čitač mora imati omogućene "kolačiće")Pomoć za Vaš Web čitač mora imati omogućene "kolačiće" (novi prozor)
Zaboravili ste svoje korisničko ime ili lozinku?

Da li ste ovde prvi put?


Dobro došli

Poštovani studenti, dobrodošli u nov Singidunum DLS sistem. Univerzitet Singidunum je posvećen pružanju kvalitetnih obrazovnih usluga, te je u tu svrhu razvijena ova platforma u skladu sa Vašim predlozima i sugestijama.
Singidunum univerzitet DLS će omogućiti onlajn akademsko okruženje koje će hrabriti svoje studente da napreduju, da se usavršavaju i da se kvalitetno obrazuju. Studentima nije postavljena vremenska ni geografska barijera. Predavanja su kreativna, kvalitetna i uvek dostupna. Singidunum univerzitet DLS pruža idealno rešenje za aktivno učenje po meri ambicioznih studenata.
Misija DLS-a je u skladu sa misijom Univerziteta Singidunum, a to je prenošenje savremenih znanja, metoda i naučnih tehnika koje se primenjuju u razvijenim univerzitetskim centrima evropskih zemalja ali i preuzimanje dobrih tekovina sistema visokog obrazovanja državnih univerziteta u zemlji. Drugim rečima, osnovna misija Univerziteta Singidunum je obrazovanje visokostručnih kadrova, specijalista za pojedine oblasti, koji bi svojim znanjem pomogli društveni i privredni razvoj i modernizaciju Srbije.

Želimo Vam dobar početak